søndag 6. februar 2011

Seier mot Borgen!

Søndag 6 februar var det klart for nok en treningskamp. Denne gangen mot mer kjent motstand. Borgen spilte i km-serien ifjor og vi har møtt dem ved flere anledninger.

Denne kampen ble litt preget av at banen var meget hard og enkelte steder var det faktisk skøytebane, enkelte av gutta prøvde seg litt optimistisk med gress-sko, men de måtte alle bite i gresset (bokstavelig talt) og løp å skiftet etterhvert som de ble byttet ut. To av våre spillere ble faktisk sendt av banen av dommeren, som var redd for at de skulle falle å skade seg.

25 minutter av 1.omgang hadde gått, når Shami snapper opp et uheldig utspark fra Borgen-keeperen og sender den rett tilbake fra 30 meter. Ballen har en nydelig bue over Borgen-keepern, som er langt ute (etter sitt utspark), og dermed leder vi 0-1.
Begge lag har flere store sjanser, men gode keepere og litt upresise avlutninger sørger for at det ikke blir flere mål i denne kampen.
Vi har mye å gå på, jeg er litt skuffet over at vi totalt sett ikke har løftet tenningsnivå, presisjon og vilje mer etter de to foregående kampene. Vi gjør enkle feil, hvor vi ville ha blitt straffet med baklengsmål mot bedre motstand, og vi har flere gode sjanser som vi er nødt til å omsette i mål, dersom vi skal gjøre det bra til sommeren.

Alikevel, vi vinner kampen og det er bra. Som oppmann for dette laget er jeg også fornøyd med at vi klarer å holde hodet kaldt, når Borgenspillerene "surner" både på oss og på en god dommer. Borgenspillernes "klaging" på dommeren og tidvise ufine språkbruk, sørget nok for at dommeren ble mer oppmerksom på situasjoner.

Bra gutter, konsentrer dere om å spille ball, og la dommeren gjøre sin jobb. Nå har en hel måned av vinterens 3 oppkjøringsmåneder gått. Vi er fortsatt langt ifra der vi skal være i forhold til seriestart, og derfor er det viktig å nå øke innsatsen en snepp til.
Gutter nå er det viktig med oppmøte, fokus når dere er på trening og ikke minst.... egentrening! Vil vi ha det morsomt i sommer, må vi være forberedt og den jobben.... må dere gjøre selv, vi i støtteapparatet kan hjelpe til, men jobben, den er deres!