mandag 3. oktober 2011

LSK - DFI

LSK har gjort store endringer i laget, siden sist vi møtte dem, i all hovedsak er det mange som har flyttet videre fra G16 til Jr, og de er erstattet av andre 95 gutter, pluss flere 96 gutter.
Vi stiller igjen med en meget redusert tropp, vi har flere ute med skader/sykdom og ikke minst kort... Espen B, Joakim S, Rino, Shami, TM, Mats, Tora... er 7 forfall i en tynn stall!
Vi stiller med 13 mann på Lillestrøm, og det er inklusiv en fortsatt syk Christian....

Men sånn er fotball, laget er de 11 man til en hver tid kan mønstre på banen, ikke "hvis vi hadde hatt..."

Vi starter kampen, og det er to relativt jevne lag, som begge spiller litt forsiktig til å begynne med, og dessverre får vi en liten kald-dusj allerede etter 9-10 minutter! Et relativt ufarlig angrep ender med selvmål, da vi får en litt ukontrollert styring fra egen stopper. 1-0 til LSK da, kjentes litt unødvendig. Når LSK i tillegg dobler ledelsen til 2-0 på dødball bare 5 minutter etter så har vi fått den verst tenkelige starten på kampen!
Resten av 1.omgang spilles uten flere scoringer, selv om det er sjanser for begge mål.

I pausen er vi enige om at det fortsatt er match, dette kan snus og vi går på banen for å ta igjen LSK.

15 minutter går av 2.omgang, før vi får en velfortjent redusering. 2-1 kommer etter en strålende heading fra Ulrik, som keeper må gi retur på og der dukker Vegard opp og banker inn reduseringen!
Men hvor lenge var vi " i paradis"... ett eller var det to angrep? LSK får en dødball, og setter 3-1 bak Joakim. Nå skjer det plutselig mye, for kun 2 minutter etter dette utøker de til 4-1 etter et raid på sin høyreside hvor kantspiller kommer forbi og ned til dødlinjen, perfekt 45 og utagbart for Joakim! Og noen små minutter etter dette får vi nok en redusering, Magnus "stjeler" ballen høyt på LSK sin banehalvdel, avanser 2 meter og plasserer ballen utagbart tilside for LSK-keeperen! Lekkert Magnus! 4-2

Vi har et lite håp om ytterligere reduseringer, men det skjer ikke mer. Vi taper kampen 4-2, i og for seg et greit resultat, kampen sett under ett, men sitter med følelsen av at vi underpresterer om dagen. Jeg som fotball-analfabet er usikker på hva og hvorfor, men det mangler noe...

Nå har vi to kamper igjen, Skedsmo og Moss, regner med at dere har skikkelig lyst på de 6 poengene gutter, så ser frem imot innsourten mot disse to kampene!