onsdag 19. oktober 2011

Veldig jevn kamp mot Moss….

På overskriften kan det se ut som en uavgjort kamp, men vi taper 2-0 mot Moss på Melløs! Vi slo Moss 3-0 i våres, i en tilsvarende jevn match, hvor vi ville mest og hadde marginene på vår side, søndag var det mossingene som hadde marginene på sin side, så ting er vel totalt sett greit J.

Første omgang, er jevnspilt og 1-0 kommer etter en merkelig situasjon, ca 18 minutter av 1.omg er spilt, et ”innkast”, var det egentlig innkast og hvilken vei var det i så fall? Uansett Moss tar kastet og forserer hurtig ned på sin venstre side, får lagt inn og ballen ekspederes i mål bak Joakim! Det står 1-0 til Moss, litt ut av det blå, og litt tilfeldig, Drøbaksgutta er som store spørsmålstegn inn mot dommeren, men som vanlig så hjelper ikke det og, mål er mål! J
Omgangen forsetter med flere sjanser til begge lag, uten at det blir flere mål!

Andre omgang er ikke gammel (7-8 minutter) når Mossingene dobler, og det var derimot på et meget pent gjennomført angrep, entouch-spill igjennom på midten og kontant avsluttet i mål! 2-0 til Moss. (lekkert skrev jeg til mine sms-mottakere, og det mener jeg)

Resten av kampen, mener jeg (upartisk som jeg er J) at DFI har spillet og sjansene, men vi lykkes ikke å få uttelling, så kampen ender 2-0 til Moss…

Fortjent? Nj.e.a….men greit nok og ikke minst sett i forhold til at vi også har vært litt heldig i våre kamper mot Moss J

KIM (Mosse-trener) en stor takk fra oss i DFI 95, for alle år sammen (sone/krets) og som gode naboer og motstandere på fotballbanen! Både gutta og vi i støtteapparatet setter stor pris på deg, og din utrolig positive tilstedeværelse!
Gratulerer med seier i siste kamp med din 95 gjeng, mot din favorittmotstander :-)
Lykke til videre med nye Mosse-talenter (husk at 98 også er en talentfull gjeng i DFI, det blir ikke noe lettere!!!)