Sesongens første..

Da er 2011 sesongens første kamp spilt, det var altså dagens treningskamp mot Fjellhamar (Interkretslag) i LSK-hallen på Lillestrøm.
Litt rufsete start på hele dagen... med både spillere og andre :-) som forsov seg, litt mangelfult med utstyr sørget for at også oppvarmingen ble litt rufsete. Vi fikk låne en ball av Fjellhamar og alle kom etterhvert i gang.
Dagens tropp er Lloyd, Shami, Samale, Joakim S, Henrik, Vegard, Mikkel, Rino, Tora, Aleksander, Ulrik, Aftah, Benjamin og Mats.

1 omgang preges av at det er lenge siden vi har trent med ball, men fordi Tora er våken på midten og "stjeler" ballen allerede etter et par minutter, som kjapt og effektivt ekspederes frem til Ulrik, som setter kontrollert forbi Fjellhamars keeper, får vi en litt heldig start på kampen... 2 minutter spilt og vi leder 0-1!
Vi er tydelig "rustne" og henger ikke helt i sammen i lagdelene, vi preges av store avstander, og klarer ikke å flytte lagdelene kollektivt. Så når Fjellhamar utligner til 1-1 etter drøye 10 minutter er det absolutt ikke ufortjent, og det kommer etter et kanonskudd på en umarkert Fjellhamar spiller som får alt for lang tid til å stille inn skuddfoten. Utagbart for Lloyd som ellers har en relativt rolig dag. Resten av omgangen bølger frem og tilbake, med en del gode enkeltprestasjoner og flere store sjanser, bl.a så har Vegard en kjempesjanse på "nesten" åpent mål og Mats har et kjempeskudd i stanga. Men det står 1-1 til pause.

2.omgang er langt bedre fra vår side. Vi har fått mer samspill i både midtbanen og vi er flinke til å jobbe sammen i de ulike lagdelene. 2 tidlige mål til Drøbak 1-2 kommer etter en lekker servering fra Ulrik til Benjamin som setter sikkert og like etter er det Bejamin som serverer Mats som setter inn 1-3 til DFI-gutta!

Mye bra spill, og flere store sjanser, men flere mål blir det ikke. Det betyr at kampen ender med en solid og sterk 1-3 seier mot god motstand.

Nå er vi igang gutta, vi gleder oss til mye morsom fotball i 2011.

Når det gjelder struktur, så har vi alle (lagleder, trener og spillere) mye å gå på, og her skal vi sammen finne ut hvordan vi vil ha det.

Vi forsøker å få til et spillermøte før jul, hvor vi kan bli enige om det.

Bra jobba gutter! Gratulerer med sesongens første seier og en spesiell takk til Lloyd og Aftah fra 2.lagstroppen som begge stiller opp og bidrar på en meget god måte når vi har litt mange skader/sykdom !!