Herlig kveldsunderholdning!

Snakket med en av Røa-lederne rett etter kamp, og hans umiddelbare ord var; Herlig kveldsunderholdning!  Og akkurat det er det lett å være enig i, det var en ekstremt underholdene og spennende fotballkamp på Frogn Kunstgress torsdag kveld!
Igjen stiller vi mannsterke, (kun Ulrik ute med skade), og Sverre satte opp en litt annen start-elver enn i forrige kamp mot Oppsal!
Joakim L, Joakim E, Mats, Christian og Henrik bak, Mikkel, Rino og Peder og Tora på midten. TM og Vegard på topp. Joakim S, Espen, Shami, Samale, Magnus, Fredrik og Banjamin på benk!

2,5 minutter har gått når Røa lader frispark-kanonen på 25 meter, og når en Røa spiller i vår 16 meter får stå i fre og stusse videre, så tar Røa brutalt ledelsen! 0-1.
De neste 10.minuttene er en meget tøff Røa-periode, hvor de fort kunne ha utøket ledelsen med både 1 og 2, men en meget god Joakim Lien i mål redder oss med noen prakt-redninger!

Etter 12-15 minutter overtar vi spillet, og det er absolutt vi som har taket på kampen, utligningen kommer på et frispark etter ca 17 minutter. Joakim E slår en meget presis ball fra 30 meter, som Peder stanger i mål! 1-1 og balanse i regnskapet! Og når Mats setter en frekkis av et frispark, kjapt, hardt og presist fra 20 meter, mens Røa setter opp mur så er det en fortjent 2-1 ledelse til DFI til pause!

2.omgang (og mange bytter :-)) og DFI fortsetter med godt spill og aggresivt press! I denne perioden er det en skikkelig morsom fotballkamp og etter 10 min. er det igjen klart for frispark, og igjen er det Joakim E.som slår en presis ball inn i Røa sin 5.meter, som Vegard smeller til på! Røa keeper redder, men Vegard er påpasselig og får nikket inn returen. 3-1 til DFI med en liten 1/2 time igjen å spille!

Dessverre slipper vi Røa inn igjen i kampen, eller Røa spiller seg inn igjen. Det ser ut som om vi blir litt forsiktige, mens Røa er ekstremt innstilt på å ta igjen forspranget... og Røa får betalt! 3-2 reduseringen er praktfull (jeg var tilfeldigvis bak målet og hadde god utsikt) Røa kommer igjennom på vår venstre side og setter et bra skudd i lengste hjørne!
Med denne reduseringen til 3-2, får Røa en vitamininnsprøytning, og presset øker kraftig... samtidig som vi blir enda litt reddere for ikke å vinne....
Utligningen er et "sølemål" som typisk kommer ca 2 minutter før full tid.... 3-3 som står seg til slutt.

Vi spiller til tider meget god og underholdene fotball, vi gir bort seieren, fordi vi er redde for å ikke vinne...

Takk til Røa, hyggelig å ha dere på besøk, takk for hjelpen med å flytte kampen ;-)

Dagens poeng er mål; Peder, Mats og Vegard. 2 x assist til Joakim E.