lørdag 24. september 2011

Hjemmetap på Ullerud!

Tent gjeng, klare for å reise kjerringa etter stortapet mot VIF. Vi har normalt et veldig godt tak på lag som besøker oss på Ullerud, så forventningene var relativt høye, både i stallen, på benken og på sidelinjen!

Kampen er relativt jevn, og om noe lag har overtaket i 1.omgang, så mener vi i DFI at det var oss, så når Fjellhamar slipper litt enkelt igjennom på vår høyre side etter drøye halve første omgang, og får sette 0-1 så kjennes det litt urettferdig!
Vi fortsetter tålmodig, og siste del av førsteomgang er definitivt vår, vi skaper bra trykk og triller ball! Morsomt! Når vi også for en veldig fortjent utligning rett før pause, så kjennes det mer enn rettferdig! Joakim slår et langt frispark fra egen halvdel som stusses fra Vegard til Ulrik, som setter den sikkert!
1-1 er skikkelig deilig og det holder seg til pause!

Vi er ovenpå i pausen, vi har tak på matchen og kjenner at vi har fått godt tak i det som skjer på matta!

Klare for å gå ut å vinne 2.omgang! Så får vi "verst tenkelige" start på omgangen, Fjellhamar "kopierer" målet fra 1.omgang og tar ledelsen 1-2 etter bare et par minutter, det var tungt!

Men vi får nok en utligning bare et par minutter etter, klart for Vegard-show... en lekker touch og plutselig er han i full fart mot motstanders mål, Vegard går hele veien og setter 2-2, helt på egen hånd!
Vi er tilbake på utgangspunktet og klare til å ta tak igjen....

Så får vi et ubehaglig "flash-back" til noen av vårens tunge stunder... cornere i mot, Fjellhamar får to cornere med 10 minutters mellomrom og "eier" oss i vår 16 meter... resultat 2-3 og 2-4...
og vi innser at kampen er tapt, 2-5 kommer mer som en konsekvens av at vi har gitt opp, enn noe annet. Passivt igjen innefor egen 16 meter.

Det er mye bra gutter, spesielt 1.omgang er til tider "dritbra", innsatsen med å hente opp den tidlige scoringen i 2.omgang er også eksemplarisk, bra!!

Dødballene imot, midt i 2.omgang derimot, er "døds-synd"... og dårlig! Dette må vi ta tak i, vi skal ikke tape kamper på slikt. Regner med at dette blir tema på nytt!
Poengene idag går til Vegard (mål og assist) Ulrik Mål, og Joakim E for en assist!

Nå er det Skeid som venter, de tok en sterk seier over Asker idag og håper nok på storseier mot oss på Nordre Åsen, la oss dra på Oslo-tur og overraske dem :-)