Viktig seier!!

Grattis gutta! Morsom fotballkamp, herlig innsats og 3 viktige poeng!
Det eneste triste i dag er selvsagt Rino´s skade, som dessverre viste seg å være ett nytt brudd i hånden.... uken før landslags-samling!

Kort refererert så skjedde følgende;

1.omgang er en stillingskrig, med noen få sjanser til begge lag, DFI hadde første halvdel av omgangen, Ski hadde bedre tak på oss den siste delen og kun et par minutter før pause får vi Rino´s fatale skade.

0-0 til pause.

2.omgang kommer vi bedre igang, vi vil litt mer og vi har marginene på vår side. Det første målet kommer etter drøye 10 min, Ulrik kommer igjennom alene med keeper, som klarerer ut på siden, Ulrik fullfører løpet, får plukket opp ballen igjen og sender den 45 grader ut til Samale som banker inn 1-0! Lekkert og Samale på scoringslisten igjen... begynner å bli en vane :-)!

Bare et par minutter etter er det klart for en dobling, Mikkel slår frispark, inn mot Peder, som plasserer seg smart og blir dyttet i ryggen innenfor 5-meteren, dommeren blåser straffe!
Mats setter den knallhardt inn til høyre for keeper! 2-0 og vi puster litt lettere...

Etter 2-0 målet er det klart for Ski, om det er vi som sliter litt, eller Ski som jobber seg inn skal være usagt, men Ski har igjen banespillet en periode midt i omgangen, men når Peder kliner til fra 25 meter og skuddet limer seg helt oppunder tverrliggeren, så står det plutselig 3-0 til oss, vi får ny selvtillit og har god kontroll de siste minuttene.
Morsom å se at vi fullfører kampen hele veien og tar en fortjent 3-0 seier over nabo Ski! Herlig revansj for vårens "noe dårlige" bortekamp!

Dagens poeng, Peder får ett mål og en assist, Ulrik får 2 assist, Samale får et mål og Mats får et mål!

Grattis til hele laget gutter, velfortjente 3 poeng. Lagseier og vilje!!!

Rino, håper dette går bra, vi føler alle med deg og synes dette er tragisk trist!