Morsom fotballkamp mot Skeid!

Nordre Åsen, tirsdag 27 september klokken 20.15! G 16 Interkrets Skeid - DFI.
Fint vær, ikke kaldt og og to tente lag!

Vi stiller i utgangspuktet litt tynt, med kun 2 innbyttere (pga kort, skader og sykdom), men innstillingen er god og vi er ved godt mot!
1.omgang er absolutt godkjent, og spillet er mye jevnere enn det antall sjanser tilsier. Vi skal absolutt gi Skeid omgangen for de produserer flest sjangser, og de putter også på en av dem. Praktfullt veggspill igjennom på midten før det settes utagbart til side for en god Joakim Lien i mål, omgangen er halvspilt!!
Joakim fikk mye juling en periode i begynnelsen av første omgang, men ristet det av seg og reiste seg opp hver gang og hadde en hektisk og god omgang! Litt bekymringsfullt at vi har flere som sliter... Svevad har vondt i ryggen, og må gi seg. Fredrik har vondt i magen, og må gi seg! I tillegg så er det flere som "ymter" om vondter, men vi har ingen fler å sette inn! Alle må bli på banen!

1-0 til Skeid til pause

All berøm går til gutta i 2.omgang! Spillmessig er dette noe av det bedre vi har prestert i år, det spilles ball og det kriges ved balltap. Skikkelig morsomt å se på og hele omgangen er definitivt vår. Dette gjelder hele laget. Til og med flere gode overganger hvor forsvaret (Mats) fører ball over hele banen, og vårt midtbaneledd lydig og eksemplarisk overtar ansvaret bak. GOD FOTBALL, GUTTER!
Etter ca 1/2 spilt omgang får vi en straffe, dessverre brenner vi og når Skeid får en straffe i andre enden bare et par minutter etter, så står det 2-0 til Skeid istedet for 1-1.... totalt mot spillets gang, men den brutale virkelighet i fotball. Dette avgjør selvsagt matchen!
Skeid får en spiller utvist like etter, og med 11 mot 10 så fortsetter vi å styre matchen, og vi reduserer til 2-1 på en corner 6 minutter før slutt. Vakkert slått fra Samale til en herlig frekk Joakim E på første stolpe, som stusser den inn. Vi vil gjerne ha et poeng, og blir kanskje i overkant modige de siste 5... det uungåelige skjer... Skeid kommer på en kontring og vi er for slappe i retur-løpene... 3-1 som står seg ut matchen.
Må nevne at vi produserer ytterligere noen sjanser helt på slutten, men uten at det gir utteling!
Slutt 3-1 til Skeid!

Tenning etter match, herlig! Litt kommentarer både mellom spillere og fra trener til spillere, engasjement og trøkk! Sånn skal det være. Alle har ideer om hvordan ting har skjedd og hva som har skjedd, og det skal ut i en litt frustrert situasjon rett etter match!

Ta med dere dette gutter, dette var totalt sett en meget godt gjennomført fotballkamp! Det var trøkk og tæl, innsats hele veien! Dette vokser vi på, og uenighetene rundt enkeltsituasjoner, er læring på veien mot neste kamp og situasjon!

Jeg gleder meg til LSK kampen søndag, tar vi med dagens innsats og vilje blir det en morsom fotball-kamp igjen :-)

Poeng idag.... Samale får assist og Joakim E får målpoenget!
Ekstraskryt til Benjamin som gjør en av sine aller beste kamper og har strålende kontroll på sin kantspiller!