søndag 13. mars 2011

3-3 mot Borgen

Greit gjennomført treningskamp mot Borgen. Mye fokus på andre ting en fotball (kjefting og dommer) gjorde dette til
en litt amper forestilling.

Når jeg leser igjennom tidligere referat fra kamper mot Borgen, så er dette tydeligvis mer regel enn unntak i våre kamper mot Borgen. Forrige gang skrøt jeg av at vi klarte å holde hodet kaldt, å konsentrere oss om det vi skulle gjøre, men vi var ikke like flinke til det idag, og lot oss rive med, å bli med på denne "kjeftingen". Veldig unødvendig gutter og dermed så ender vi opp i en situasjon hvor vi spiller store deler av 2.omgang med 10.mann.

Hvem som har skylden eller hvem som er verst.... er helt uinteressant, poenget er at vi skal være "mye proffere" å heve oss over denne type kjefting. Vi skal spille fotball, dommeren dømmer! Rett eller feil, det er fortsatt han som dømmer!

Uansett, mye bra innsats idag og vi berger et 3-3 resultat selv om vi er redusert til 10.mann. Begge lag har store sjanser til å avgjøre sin vei, men det var kanskje like greit at dette endte uavgjort!

Målene kom slik;
0-1 til DFI, kommer allerede etter 8 minutter. Glimrende forarbeid av Ulrik, som spiller fri Shami, som drar av en Borgen forsvarer og banker den i mål.
1-1 Borgen utligner etter litt klabb og babb i vårt forsvar.
1-2 til DFI. Vegard og Mats har så vidt kommet på banen, og i første angrep kombinerer de fint før Vegard skyter hardt på keeper, som må gi retur og Mat snapper opp og setter den inn.
Dette er også pauseresultatet.
1-3 til DFI kommer ut av ingenting etter ca 15 minutter av 2.omgang.... Vegard smeller av en "lompe" fra langt hold som sniker seg inn under Borgen-keeperen....
2-3.. Borgen reduseringen kommer like etter... og starter et stormløp på DFI-målet
3-3... som står seg til slutt!

Vi glemmer nå denne kampen, håper på gode treningsforhold til uken! Husk styrkeøktene mandag og onsdag!!!