mandag 7. mars 2011

Seier mot Ski

20 minutters bilveg, skiller DFI og Ski. Derfor er det ganske merkelig at disse to lagene aldri tidligere har spilt mot hverandre, og det var nok en liten spenning på begge sider av banen.
Nå blir det en endring på det, for i år spiller vi i samme serie-system i og med at dette Ski-laget også skal spille interkrets, dermed var nok dette bare det aller første av flere møter i 2011!

Vi stilte med en nesten fulltallig tropp, selv om vi har skader/fravær på Magnus, Joakim S, Joakim L, Rino og ikke har kalt inn noen av hospitantene så stiller vi med 15 mann og dette er bra! Vi har en bred stall og det kommer vi til å ha behov for i en lang krevende sesong!
Sverre startet nok en gang i en litt mer offensiv variant (4-4-2) som kler oss langt bedre enn 4-5-1 :-) og laget var som følger.
Espen i mål, nykomponert stopperduo med Christian og Henrik. Fredrik og Joakim E på hver sin back. Peder og Tora sentralt på midten med Shami og Samale på hver sin kant og Mats og Ulrik på topp. Vegard, Mikkel, Benjamin og Aleks på benken!

Kampen starter opp og DFI tar godt tak i det som skjer, helt tydelig DFI som er i komandoen, så det er en skikkelig "kalddusj" når Ski tar ledelsen 1-0 på en kontring etter bare 10 minutter. DFI jobber seg sakte, men sikkert inn i kampen igjen og har på nytt kommandoen. Etter ca 20 minutter får vi hull på Ski-forsvaret, det er Ulrik som på en offensiv måte presser frem et selvmål! (den får du assist på).
1-2 til DFI kommer ikke så lenge etterpå, og denne gangen er det Shami som brenner av et skudd, som keeper må slippe, rett i beina på Peder som dytter den inn!
1-3 er en liten småfrekkis, Vi har fått et frispark på 18 meter, og Fredrik legger opp ballen, muren har stilt seg litt nærme, og dommer spør Fredrik om han skal flytte muren.... neida sier Fredrik, tar to skritts fart og smeller den forbi en helt uoppmerksom Ski-keeper!
1-4 følger etter at Mats jager hjem en Ski-back, som føler seg "presset" til å spille inn foran mål, og der dukker Ulrik opp og er alene med keeper, setter sikkert forbi!
1-5 kommer etter en kort corner til Shami, som løfter videre inn til Ulrik, som setter sikkert med hodet!

1-5 og pause, fantastisk uttelling, men ikke ufortjent!

2.omgang blir dermed nesten en liten parantes. Vi gjør 4 bytter, og laget fortsetter å spille bra fotball, men med 1-5 på tavlen så er det nok litt mindre "intenst". Det er alikevel DFI som åpner mål-kontoen igjen. Denne gangen er det igjen et samarbeid mellom Ulrik og Mats, som ender opp i et lite soloshow fra Ulrik, som går forbi et par mann før han brenner ballen opp i nettaket fra kort hold! 1-6 ..

Ski løfter seg noe etter denne scoringen, og vi slipper de til et par kjappe enkle mål som kom med kort mellomrom. 3-6 står seg lenge, men helt på slutten kommer vi igjennom nok en gang. Nydelig en-touchspill som ender opp i en passning fra Tora til Peder, som brenner til fra 17 meter og fastsetter sluttresultatet til 3-7.

Morsomt (det er det alltid når vi vinner), men vi viser at vi trives bedre i en litt mer offensiv formasjon. 4-4-2 har fungert bra i 2 kamper nå (etter at vi har blitt "grisebanket" i 4-5-1 formasjonen....
kanskje skulle vi prøve oss i fjorårets suksessfulle 4-3-3.... hint, hint :-)... men nå er jo jeg bare oppmann uten fotballfaglig bakgrunn ;-)

Som dere ser har vi måttet fjerne Mjøndalen-kampen etter at de har trukket seg, men vi jobber med å finne nye motstandere og kommer tilbake så snart vi vet noe!

Flere av gutta trener nå på andre arenaer (a-lag og junior), dette setter større krav til at absolutt alle stiller på de treningene som er oppsatt, slik at vi ikke har treninger med for lite mennesker. Husk å gi beskjed til Sverre, Per eller meg dersom dere ikke kommer!

Bra kamp gutter, velfortjent seier....

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar