lørdag 26. mars 2011

Seier mot Skedsmo!

Lørdag 26 mars var det igjen klart for treningskamp, og denne gangen var det interkretslaget Skedsmo som var motstander! Praktfulle forhold på Skedsmokorset, med strålende sol.
Startelveren var
Espen B, Joakim E, Joakim S, Henrik og Fredrik bak, Shami, Tora, Peder og Vegard på midten og Ulrik og Mats på topp!
Mikkel, Magnus og Aleks på benken.

Kampen er kun 2 minutter gammel, når vi får første baklengs! Dette er litt sløvt, og jeg mener å huske at jeg har skrevet mye om dette i fjor... vi er ikke påskrudd når dommeren blåser igang kampen og får det unødvendig tøft med å hente opp baklengsmål!
Vi jobber oss gradvis til et overtak, og etter 18-20 minutter så presser Shami frem en straffe. Mats tar den, og setter den sikkert bak Skedsmo-keeperen! 1-1 (mål Mats og assist Shami!)
5-6 minutter etter, tar vi teten, 1-2 til DFI. Denne gangen er det Shami som putter, med assist fra Vegard! Bra gutter!
Like før pause utligner Skedsmo på en corner! Vi er utrolig passive i egen 16 meter på disse dødballen, og det er faktisk en gjenganger i denne kampen! Vi kommer til å gi bort flere dødballer gutter, så dette må vi få rettet opp!
Pause med 2-2
2.omgang starter kanonbra! En langpassning fra Joakim E, som Ulrik behandler mesterlig og banker inn 2-3 til DFI! Det er starten på en god omgang, 2-4 kommer etter ca 20 minutter er det en assist fra Vegard, som Aleks banker i mål! Herlig!
10 minutter før slutt fastsetter vi sluttresultatet til 2-5 til DFI! Nok en gang er det Vegard som serverer og Mats lobber elegant over Skedsmokeeperen!

2-5 er et godt resultat, kort oppsummert er det en passiv fomlende start, med bra trykk og effektivitet i eget angrepsspill! Dødballer gutter, her må vi jobbe! Kanskje allerede på trening i morgen? Effektivitet i rydding i egen 16meter, og da skal de ikke ryddes til motstander på 25 meter!!!

Morsomt å se på idag :-), jeg koser meg egentlig best når det ikke er så spennende på slutten 2-5 seier er et behagelig resultat :-)