lørdag 5. mars 2011

Hospitering

Vi har snakket om hospitering og betydningen av det ift nye utfordringer og videre utvikling. Rino og Samale har hatt hovedarenaen sin med alaget i januar og februar, og har tilpasset seg nivået veldig bra. Vi ønsker at flere skal få testet seg på ett litt høyere nivå og ett mer fysisk utfordende nivå. Da er det viktig at man også holder dette nivået når dere kommer tilbake til gutter 95 !!!

Det er flere som er aktuelle for hospitering, men ujent treningsoppmøte eller skader gjør at vi starter med de som er nevt nedenfor.

Neste uke blir det følgende hospitering;

A-laget
Henrik A og Vegard fortsetter med hospitering med A-laget mandag og tirsdag. Torsdag starter Peder og Mats hospitering med alaget og fortsetter neste uke.

Juniorlaget
Shami, Ulrik, Tor M og Mikkel hospiterer med juniolaget mandag og onsdag (begge dager kl 20.30 på Høiås) de neste to ukene.

Keepertreninger
DFI holder på å lage ett keeper lokale i den gamle brannstasjonen, og det er sagt at det skal komme igang treninger der i løpet av de neste to ukene. Fokus vil være på spenst, fallteknikk og refleks/ hurtighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar