søndag 20. mars 2011

Seier mot Oppsal!

Bra gjennomført gutter!
Laget idag var. Espen, Joakim E, Joakim S, Lars (96) og Benjamin bak, Shami, Tora, Peder, Aleks og Mikkel på midten, og Ulrik på topp. I tillegg har vi Fredrik og Jørgen på benken, 13 mann totalt!
Kretsoppdrag og skader går som tidligere nevnt veldig hardt utover vårt mannskap, heldigvis er det kun denne ene kampen idag!

Ikke så veldig mye å skrive om, vi vinner kampen 1-0. Og målscorer er igjen Ulrik, etter passning/assist fra Mikkel. Men det ble et råkjør mot vårt mål i slutten av 2.omgang, Oppsal ville selvsagt gjøre ALT for å utligne, og kastet derfor 4 mann i angrep, vi sliter litt med å omstille oss i en slik situasjon, og Espen gjør flere "matchvinner" redninger! Fantastisk bra!
Må da også nevne at begge våre keepere har gjort sine saker utrolig bra i denne turneringen! Vi er veldig godt skodd på keeperplass! Herlig innsats Espen og Joakim!!

Ellers fra denne siste kampen, må jeg nevne Benjamins "drømmetreff", et fantastisk skudd på direkten fra 30 meter, som får en herlig dupp og smeller i tverrliggeren... den hadde fortjent å gå inn :-)

Vi oppsummerer hele Oppsalturneringen med følgende;
en møkkakamp innledningsvis.... som avsluttes med 3 kamper som er klart godkjente og vi får en velfortjent seier :-)! Tæl, vilje og innsats! Nå er tre uker med trening på kunstgress (endelig), et par treningsmatcher, og så er vi klare for sesongstart!

Nå venter vi på nyheter om at gutta våre har gjort bra fra seg på kretskampene på Sjetten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar