mandag 21. mars 2011

Sluttspill kretslag på Skjetten

Fra DFI hadde vi med hele 5 spillere på Skjetten; Rino, Samale, Mats, Vegard og Henrik. Rino, Samale og Henrik spilte begge kampene fra start, mens Vegard og Mats kom inn etterhvert i begge kampene.

Første kamp var mot Akershus, og Østfold spilte en bra kamp, og da spesielt 1 omgang. Østfold lå under 1-0 til pause. Dette var en jevnspilt kamp selv om sluttresultatet ble 3-0 til Akershus. Samale hadde en suser i tverliggeren, og Rino hadde ett skudd som strøk utenfor stolpen. Så Østfold hadde absolutt sjansen til å putte i kampen. Forskjellen var nok spissen til Akershus (som er landslagsspiller på g95) og viste frem avslutnings ferdighetene. Til info ledet Akershus finalen mot Oslo etter ca 20 minutter (da dro vi til Drøbak etter en lang dag i Oslo !!).

I andre kamp ble det en klar seier til Østfold over Indre Østland. Det ble 3-0 hvor Samale scorte første målet på lekkert vis ved å dra seg fri fra ett par mann og satt den nedi hjørnet. Indre Østland tapte sin første kamp mot Oslo på straffekonk - så det var relativt jevne lag som møttes i sluttspillet.

Henrik og Rino stod på banen i begge kampene, Samale var ute på benken de siste 5 minuttene av siste kamp. Vegard og Mats kom innpå i 2 omgang i begge kampene.

Det var veldig bra innsats av våre gutter og det er jo veldig gøy at vi har så mange spillere på denne arenaen.