Kort referat fra lørdag på Oppsal

Tidlig opp.... grytidlig! Det var relativt mange trøtte gutter som møtte på PizzaBaron lørdag morgen klokken 0700 (foreldre også forresten)
Ankomst Trasopp, og en tidlig match mot Lyn. Lyn hadde vi aldri tapt for, før dagens match.... men i dag fikk vi juling.
Sverre så det på oppvarmingen... vi var ikke på nett... vi står å ser på, og vi gjør ikke jobben.
0-4 mot Lyn på 2 x 25 minutter...., dette tror jeg vi vil glemme relatvt kjapt, eller?

Neste kamp var mot Skeid, og da gikk det absolutt bedre. Mest fordi gutta VILLE mer, sto på mer, er inne i situasjonene på en helt annen måte, så ble det match.
Skeid tar ledelsen etter et par små minutter, og når de legger på til 2-0 på et utrolig vakkert angrep med en perle av et mål, var oppmann litt skeptisk,,,, men når vi får en straffe ikke lenge etter og reduserer til 2-1, så stiger innsatsvilje og lyst til et nytt nivå.
2.omgang mot Skeid er ganske bra, og vi utligner til 2-2 etter at Skeids keeper må gi retur på et frispark fra Mats, der dukker Ulrik opp og setter ballen kontant i mål.
2-2 står seg ut kampen!

Tilslutt møter vi det 3.hovedstadslaget, nemmelig VIF. Morsomt, for vi har faktisk aldri møtt de tidligere. Tror mange av gutta gledet seg til den kampen.
Og her er det vi som får en god start, allerede etter 4 minutter stikker Mikkel vakkert igjennom til Ulrik (et herlig angep fra DFI) og Ulrik banker inn 1-0 til DFI, VIF girer opp og utligner et par minutter etter. De fortsetter å presse oss bakpå, og VIF leder 2-1 etter 12 minutter og 3-1 etter 16...
Så får vi heldigvis kontroll på spillet igjen, og holder VIF unna. 4 minutter før kampslutt reduserer vi etter et frispark fra Tora, som detter ned på foten til Mikkel, han dytter den foran mål, og der står Jørgen og smeller den i nettaket! 3-2 og vi "pusher" hardt på de siste minuttene for å få en utligning, men den kommer dessverre ikke.

Totalt sett...

Bra matching, en bedrøvelig kamp mot Lyn, to greie kamper mot Skeid og VIF. Vi sliter litt med mannskap, Christian fikk seg en ny trykk i kneet (og dro på legevakten), Joakim S måtte gi seg i siste kamp, Joakim E sliter med låret... Vi er tynne i stallen og trenger nå få alle gutta friske. 3 små uker til seriestart, nå haster det!

Søndag spiller vi en kamp! Mot Oppsal (verten) og jeg regner med at vi har lyst på en seier!