onsdag 1. juni 2011

Åpent brev til spillere, trenere og foreldre

Det har vært et tøft møte med Interkrets i vår. Etter åtte serierunder er vi tabelljumbo med tre fattige poeng. Men tabellen lyver; flere knepne tap kunne likegodt endt med poeng til våre gutter. Ja, vi har vært udyktige i mange kamper, men vi har også hatt uflaks.

Mange tap og tabelljumbo tærer uansett på selvtillit og humør, både blant spillere, trenere og foreldre. Men nå er det samling i bånn. Fordelen med dette er at det kun er en mulig vei, oppover! Mot VIF var det, som Lasse skriver, i perioder mye positivt. Lørdag møter vi Skeid. Det blir nok en tøff kamp.

For første gang i år får vi spille på Seiersten. La oss benytte denne anledningen til å markere et veiskille og samle oss tre ord: Entusiasme, energi og kommunikasjon. Gå på banen, gutter.  Vis hver og en av dere at dere elsker å spille fotball. Vis at dere kan og vil gi jernet og prestere på det høye nivået vi vet at dere har potensiale til. Vis (rop til!) hverandre, og motstanderen, at dere er et sammensveiset lag som er opptatt av å spille og snakke hverandre gode.
 
Alle kan ha en dårlig dag på trening, kamp eller for den saks skyld jobb. Teknikk, hurtighet og fysikk er det ikke mulig å gjøre noe med på få dager. Uflaks kommer og går. Men entusiasmen, energien og den gode kommunikasjonen skal være der lørdag, og i resten av kampene i Interkrets.  Det er det bare å ta frem, og det kan og skal ingen ta fra oss! Aldri!!

Hilsen Rolf

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar