onsdag 8. juni 2011

Humøret på vei tilbake!!!

Vi gikk på nok et tap mot Fjellhamar i går! Men etter kampen så kjente alle at vi hadde gjort en bra jobb, spesielt 2.omgangen var god, og vi så et trykk og en vilje vi ikke har sett på lenge.

Innledningen til kampen var ikke den beste, vi har en tynn stall og når vi i tillegg til skader får flere som må melde avbud på grunn av eksamen, så blir det ikke mange igjen. Vi var veldig nære å "kaste inn håndkle" dvs gi Fjellhamar "walk-over".
Heldigvis gjorde vi ikke det, litt innleid hjelp (Magnus Mortvedt) så dro vi avgårde med 12 mann.

En litt uvanlig startelver; Lien i mål, Fredrik, Henrik, Mats og Benjamin bak! (Mats midtstopper!!) Deretter hadde vi Vegard, Peder, Magnus H, Peder og Mikkel på midten og Shami på topp! Magnus M på benken!

Vi holder godt følge i 20 minutter, relativt god kontroll selv om Fjellhamar har et par-tre store sjanser (bl.a en i tverrliggeren), men går så litt i stå. Vi slipper inn en på corner, like etter er det et innlegg som litt heldig detter ned bak Joakim og deretter nok en corner... 3 kjappe baklengs (samme mann hos Fjellhamar) så går vi til pause med en litt vond følelse... det var voldsomt!
Helt på slutten av omgangen får vi også en episode hvor dommer velger å utvise en spiller fra hvert lag, etter at de havner i et lite håndgemeng. En begynner, en tar igjen. Begge deler like dumt, og helt greie røde kort! Dette skal ikke skje gutter!!

Selv med 3-0 har vi alikevel ikke den litt "deppa" følelsen i pausen, vi bestemmer oss for å gi blanke i resultatet, men gå ut og spille en skikkelig 2.omg. Og når midtstopper Mats bryter i eget forsvar, går opp til midtbanen, spiller nydelig frem til Vegard som lobber over en utrusende Fjellhamar-keeper, står det 3-1 (allerede etter 5 minutter av omgangen, det var en bra åpning!
At Fjellhamar utøker til 4-1 like etter er "irriterende" :-). Vi får nok et samarbeid Mats til Vegard og plutselig er det 4-2, og selvsagt...... 5-2 til Fjellhamar!
DFIs 3.mål er voldsomt... Mats bestemmer seg, går selv tvers over banen og banker til (som en hest sparker) fra langt hold..... 5-3 før Fjellhamar fastsetter sluttresultatet til 6-3 på en helt korrekt straffe i siste spilleminutt!
2 omgangen var bra, tæl og vilje gutter!!! Stemningen bl gutta etter kampen var god, tross nok et tap. Vi ser at vi produserer og vi merker at vi kan, dette tar vi med oss videre og ser frem mot neste kamp!

Tirsdag.... husk å planlegge gutter!!! De av dere som kommer opp i eksamen på onsdag, får beskjed om det fredag denne uken.... dere skal ikke spare lesingen til siste kveld. Gjør unna det på forhånd og kos dere med fotballkamp på tirsdagen!!!

poengjakten ga 2 mål til Vegard, 2 assist og et mål til Mats!