fredag 17. juni 2011

Årsbeste!

For en fantastisk morsom fotballkamp!

Vi hadde jo ønsket oss gress idag, Seiersten var booket og det var klart for kamp DFI-LSK..., men regn, regn og atter regn sørget for at Seiersten stengte, Ullerud stengte og da ble det kunstgress!

LSK var dagens motstander (serieledere) og klare favoritter foran dagens oppgjør. At vi i tillegg fortsatt er mer enn tynne (totalt stiller vi 12 mann, en innbytter.....) var ikke akkurat et godt utgangspunkt.
Men, ALL ÆRE gutter, dette tok dere skikkelig tak i. Topp innsats, skikkelig tæl og veldig bra jobbing fra alle lagdeler, sørget for at LSK nok var litt overrasket over hvor god motstand de fikk, dette var tross alt tabelltopp mot tabellbunn, og slik så det ikke ut!
Jeg våger påstanden at vi faktisk var det førende laget i 1.omgang. Så resultatet 0-2 til LSK etter 1.omgang var absolutt i overkant, og er nok litt "typisk" sånn vi har hatt det i vår...
2.omgang er mer LSK, de overtar absolutt mer av spillet, men de får ikke mål... og hovedgrunnen til det vil jeg tilegne Mats Vågan, for dagen stopper, og han gjør absolutt sin beste kamp for året. Mats er helt sjef og bestemmer alt i midten bak. Konge Mats!!!
Når LSK presser, så blir det plass til noen kontringer for oss, og spesielt et par situasjoner KUNNE ha snudd kampen, Vegard blir tatt av LSK-keeperen, dommer dømmer for DFI, men trekker situasjonen utenfor 16meteren.... det burde ha vært en straffe (selv LSK-benken var enig i det....) og like etter har vi en situasjon hvor DFI gutta står i kø, rett på keeper, i stolpen, og rett utenfor... ballen ville bare ikke inn! Hadde vi fått 1-2 i de situasjonene, kunne ting fort sett anderledes ut.
Nå ble det istede LSK som fikk en litt billig :-), straffe og økte til 0-3 og da var kampen ferdig. Resultatet står ut kampen.
0-3 kamp, og jeg sier det var årsbeste!!! Litt rart? Nei, dette var god fotball!! Gutta var fornøyd, foreldre var fornøyd og LSK støtteapparatet skrøt av oss.
Morsomt å spille fotball, sa de!
Gutter, dette var kongebra. Nå får vi pleie alle skader og sørge for å komme tilbake med en "benk" som gjør at vi holder full fart i 2 omganger! Dette blir bra!