fredag 17. juni 2011

Et litt surt tap...

Sent, men ikke glemt!
Vi dro til Skedsmo tirsdag 14 juni, med en klar målsetning om å hente hjem poeng til Drøbak! Humøret i spillergruppa er på opptur, og vi tror på det vi driver med.
Vi er veldig tynne i stallen om dagen, med mange av gutta ute av ulike grunner, og til denne kampen så fikk vi heldigvis med både Rino og Samale (og var da allikevel kun 13 mann som reiste)

Vi får en drømmestart på kampen, den er ikke 2 minutter gammel før vi tar ledelsen med 0-1! Det er Tora som sender avgårde en langpassning til Vegard som banker den i mål.
Ca 11 minutter, så utligner Skedsmo, og vår gjennomgangsmelodi er dødball... vi straffes hardt!

1-1 står seg lenge, men etter ca 30 minutter setter Vegard fart på egen hånd, han løper fra alt og alle og banker inn 1-2 til DFI, bra jobbet Vegard!
Men rett før pause glir Skedsmo rett igjennom DFI forsvaret og utligner til 2-2 (meget bra angrep, Skedsmo)

pause og vi bestemmer at dette vinner vi ;-)

Vi går ut og har egentlig et bra grep på kampen, det kjennes bra ut og vi fighter bra, dessverre er det Skedsmo som får 2.omgangs eneste mål, og det er en god kopi på det vakre angrepet de hadde i førsteomgang. 3-2 til Skedsmo står ut kampen!