lørdag 4. juni 2011

bob...bob...

Mot Skeid!
Praktfullt vær, nydelig naturgress på Seiersten, kaffe/kaker/pølser og brus til drøye 50 tilskuere... garderober, god dommer og en hyggelig og god motstander.... rammen var perfekt!

Kampen er relativt jevn, men Skeid får en irriterende tidlig scoring, allerede etter 6 min og tar ledelsen 0-1. Resten av omgangen bølger det frem og tilbake,  Skeid er nok farligere frempå, med flere sjanser og avslutninger (jeg var ballgutt, så jeg vet :-)), men vi henger godt med og kjenner at vi er mer med på dette nivået idag, enn vi har vært de siste kampene. Like før pause får vi også en etterlengtet utligning, Rino kommer på skuddhold og brenner til, keeper må gi retur, og der er Vegard! 1-1 rett før pause var en skikkelig opptur!

Gutta kjenner at dette kan være vår kamp og er skikkelig tent for 2.omg. Kampen fortsette mye i det samme sporet som slutten av 1.omg, og det skal ta nesten 20 minutter før det blir flere mål, det er det dessverre for oss, Skeid som stikker av med, etter en kjapp kontring på vår venstreside setter skeidspilleren den sikkert, bak Espen. 1-2 og vi ligger bakpå igjen.
Nå legger Sverre om i formasjon for å presse frem en utligning, og da skjer det som veldig ofte skjer, vi blotter oss bak og Skeid kommer igjennom på nytt, 1-3 etter 30 minutter av 2.omgang og da rakner det litt... hadde det ikke vært for en god Espen bak, kunne det fort ha blitt både 1-4 og 1-5.... men Espen holder tett og det ender 1-3 til Skeid!
Ikke ufortjent, men vi hadde jo ønsket oss et bedre og anderledes resultat!

Det er mange gode og velmenede meninger om hva vi sliter med om dagen, fra både foreldre, andre lagledere og trenere og mange "quick-fixes" for å være tilbake i "gammelt slag", vi tror vel egentlig ikke at det er noen enkel forklaring, men her er det sammensatt av flere faktorer. Uansett, vi skal tilbake på vinnersporet og gutta vil ta tak i dette. Opphenting har startet og vi har gjort en del mindre grep på rutiner og lignende... flere kommer.
Ellers er det positivt og se interessen fra både skadde, og tidligere lagkompiser, som kommer å støtter laget (benken var full med "supportere" idag :-), Magnus R, Samale, Joakim S, for å nevne noen!

kort oppsummert, vi taper dagens kamp mot Skeid med 1-3, vi er på gang.... men mangler fortsatt noe!