tirsdag 21. juni 2011

Velfortjent seier!

1. omgangen mot LSK sist fredag var strålende....allikevel lå vi under 0-2 til pause....
Dagens 1.omgang mot Moss, var tilsvarende strålende.... og vi går til pause med en 3-0 ledelse...

Dette viser litt hvordan fotballkamper lever sitt eget liv, og hvor små marginer det er mellom tap og seier i denne serien. Den som vil mest, står på mest..... den får til mest.
Idag så slår vi Moss på vilje og innsats, hele laget kriger og løper og vi er først på ballen og inne i situasjoner og dueller.
Vi får 1-0 tidlig i kampen, det er Samale (dagens soleklare bestemann) som spiller igjennom til Vegard, som har et utrolig fint medtak, som videre ekspederes i mål! Herlig gutter, og 1-0!
10 minutter etter er det klart for neste, et herlig framspill av Mats, til Vegard som går på et bueløp og blir lagt ned innenfor 16´meteren, Straffe! Mats kommer opp og setter sikkert ned til venstre! 2-0!
og så på ca 22 minutter.... så kommer neste...
Joakim slår et herlig innlegg fra høyrekant som Mossekeeper ikke klarer å klarere, så den går inn i lengste kryss..... 3-0!! Fantastisk bra, dagens mål Joakim!!!

Flere mål blir det ikke i denne omgangen, og vi går til pause med en solid 3-0 ledelse! Mye positivt fokus i pausen, og arbeidsoppgavene er klare. Fortsette å jobbe beinhardt, risikere litt mindre og sikre denne seieren. Vi er veldig klar over at Moss har snudd mange kamper hvor de har ligget bakpå!
2.omgang blir tett og intens, bra spill fra begge lag. Vi følger Sverres oppskrift til punkt å prikke, og triller ball, ispedd en og annen god kontring. Når Moss får en spiller utvist så er det ganske klart at dette er avgjort.
Hva sitter jeg igjen med av inntrykk? Hva tar vi med oss videre? Herlig jobbing, ståpå-innsats. Mats gjør igjen en strålende kamp som stopper. Joakim E har en av sine aller beste matcher både på sin backplass og som meget presis frisparklegger. Samale.... KONGE!
Noen få nevnt, men idag er det viktig å nevne hele laget, ingen vinner fotballkamper alene, dette var en lagseier, alle står på, og sørger for en meget fortjent 3-0 seier over Moss.

Nå er det kamp-pause.... vi fortsetter treninger fremover, men neste kamp er ikke før i Norway-cup... vi gleder oss!
Husk å gi beskjed dersom du er på ferie... så vet vi hvem som er tilgjengelig... og husk egentrening i ferien!
Til høsten er det vi som har marginene med oss, og plukker poeng....