Bortetap mot Oppsal!

Vi har fått en ganske bra start på høsten, og var absolutt optimistiske før dagens kamp mot Oppsal. Vi drar faktisk avgårde med året 2011´s mest komplette lagoppstilling, kun Ulrik ute.
Det betyr at det er folksomt i garderoben (18 mann!), og Sverre kan velge uten å ha for mange begrensninger...
Espen, Benjamin, Mats, Christian og Henrik bak, Tora, Peder, Magnus og Rino på midbanen, mens Samale og Vegard starter på topp! Joakim L, Joakim S, Joakim E, Shami, TM, Mikkel og Fredrik starter på benken.

De første 20-25 minuttene er det god match, vi er oppe i situasjonene, vi triller ball og vi vinner dueller og 2.baller. Det fungerer greit... og når Mats lurer igjennom en utsøkt langpassning til en offensiv Rino i bakrom er det klart for jubel... Rino lobber elegant over Oppsal sin keeper, og vi tar føringen 0-1 på bortebane. God følelse! Så kommer Oppsal høyere på banen og overtar mer og mer av spillet, vi holder unna til det er spilt i 39 minutter, da får Oppsal straffe. Litt uheldig for oss, for det var et greit frispark, men dommeren trakk den innenfor, og peker på 11 meteren.... 1-1 og dommeren blåser for pause!

Alt i alt er vel dette et rettferdig resultat med tanke på kamputviklingen!

Vi er innstilt på å reise kjærringa i 2.omgang, ta tilbake kampen å komme i føringen igjen, men slik går det ikke.
Oppsal er klart best i 2.omgang, og de vil så uendelig mye mer enn oss. Vi virker litt tafatte, og spiller ikke sammen som et lag. En og en i dueller, uten at vi er i nærheten av å tenke på neste trekk. Dette medfører at vi blir hengende etter på det meste, og Oppsal får score 2-1, 3-1 og 4-1.... uten at vi makter å svare. Sverre gjør etterhvert noen bytter, men vi makter ikke å snu dette. Vi får en redusering til 4-2...  Henrik slår inn et frispark som går via Peder til Rino som setter den inn bak Oppsal-keeperen,  uten at det løfter vårt inntrykk av 2.omgang nevneverdig...
Denne 2.omgangen var bare trist, vi fikk ikke til mye her idag.
4-2 tap mot Oppsal, og våre beste menn idag, var uten tvil forsvaret inkl. Espen i mål.

Gratulerer til Oppsal for en bra gjennomført kamp, fortjent seier til dere idag!
2 målpoeng til Rino, assist til Mats, Peder og Henrik!

Hva nå gutter? Vi har Røa hjemme på torsdag, nå må hver og en virkelig kjenne på vilje og vondter! Du må ville, og du må orke/kunne!! Har du en "vondt" så vil vi høre om den FØR kamp og ikke som unnskyldning etter kamp.... Tæl og guts gutter!! Kampen mot Røa i vår, var en meget jevnspilt kamp som vi irriterende nok tapte, kan vi irritere litt tilbake?