onsdag 24. august 2011

Heldig DFI-poeng på Lørenskog!

Vi følte oss nok ranet, både av Asker og Lyn, men idag var det vi som stod for ranet....

Vi dro av gårde med en litt tynn tropp, Lien, Mats, Rino og Magnus er alle på skoletur, i tillegg har vi Fredrik ute på jobb og Joakim S ute med et vondt kne. Når kaptein Peder i tillegg vrir kneet allerede etter 10 minutter er vi redusert til èn spillbar innbytter, så det blir tøff jobbing!
De første 15 minuttene er det en relativt jevn match, litt føling på hverandre og det er helt greit for oss med "DFI briller", at vi tar ledelsen etter 15 minutter!
Mikkel kommer forbi Lørenskog-backen ned til dødlinja og får slått inn via Ulrik og ut til Samale som venter på 18 meter.... dagens tupp går rett i lengste kryss!!! Deilig!! Og herlig for Samale som alltid legger ned utrolig med jobb, å få et mål (Mikkel og Ulrik får begge assist på den!)
Deretter starter en periode hvor Lørenskog er klart best... resten av omgangen faktisk! De triller ball, og vi er på etterkudd.... hele tiden. At Lørenskog ikke makter å score i løpet av omgangen får vi takke høyere makter for, vi leder 0-1 til pause!
Sverre er meget tydelig i pausen på hva som gikk galt, og vi går på banen for å ta igjen spillet og sikre seier, men..... kampen fortsetter i samme spor og et tålmodig Lørenskog-lag får etterhvert sine fortjente mål. Først reduseringen etter ca 22 minutter og så går de opp i ledelse 2-1 etter ca 28 minutter, og det var ikke rart. Lørenskog "eide" kampen på dette tidspunkt!
Det er alltid vanskelig å definere om motstander er god, eller vi er dårlige, men det var nok en grei kombinasjon.
Uansett de siste 10-15 minuttene av kampen, så får vi mer tak i matchen. Anført av Samale og ikke minst en smart taktisk omlegging fra 4-4-2 til 4-3-3 sørget for at vi fikk mer ansvar på midten og mer krutt på topp. Bra trekk Sverre!!  At denne taktiken lyktes var utrolig deilig for oss fra DFI, men føltes nok blodig urettferdig for Lørenskog-gutta! I siste spillminutt er det igjen Mikkel som får spilt seg igjennom på dødlinja, en frekk liten 45 ut, til en perfekt plassert Ulrik, som setter den i mål... 2-2 og dommer blåser av kampen....
Det gledelige her er at vi tar et bortepoeng (det blir ikke det siste denne høsten). Et lite ran, men vi tar med oss det vi kan, etter en vårsesong hvor vi ikke akkurat hadde marginene med oss!

Vi avdekker en del ting, som Sverre nok kommer til å ta tak i på de neste treningene!

Herlig borte-poeng gutta!!

Takk til Lørenskog, det var en hyggelig tone rundt kampen på et flott anlegg i herlig fotballvær!