tirsdag 16. august 2011

surt tap...

DFI-Asker på Ullerud. Vi fikk et bra resultat borte mot KFUM, og var klare for 3 nye poeng på eget gress! Vi får også en meget god start på kampen. Allerede etter 6 minutter får vi vårt første mål. Tora slår en god corner, og Ulrik stanger inn ledelsen 1-0 til DFI!
Uheldigvis utligner Asker nesten umiddelbart, et langskudd i stanga og Asker er først på returen og det er like langt 1-1!
Etter ca 15-16 minutter tar vi igjen føringen, et fantastisk fremspill fra Henrik til Vegard, som starter på egen banehalvdel og går alene hele veien opp. 2-1 og vi er igjen i føringen!
Det spilles god fotball fra begge lag, men det blir ikke flere mål i 1.omgang
Stillingen står til pause.
I andre omgang fortsetter det gode spillet fra begge lag, men irriterende nok er det Asker som utligner til 2-2, etter at de får pirket seg inn langs dødlinja på vår venstreside. Unødvendig at de får slått inn derfra, og unødvendig at de får stå helt alene foran mål.... og dette skjer etter at vi har hatt et par sjanser til å øke til 3-1.
Like etter får de også presset inn en corner til 2-3 og vi får en liten "down-periode" ikke så rart kanskje, etter at vi har gitt bort ledelsen på hjemmebane!
Men så viser dere styrke gutter, vi kommer skikkelig tilbake i kampen og presser Asker tilbake. Flere gode muligheter til utligning de siste 10-15 minuttene, men den vil ikke helt inn!
Vi taper for Asker idag, men vi hadde fortjent minst uavgjort!

Uansett, Asker har et veldig bra lag, de er definitivt et av de sterkeste mannskapene i Interkrets-serien og vi presterer topp idag!! Vi spiller jevnt og til tider bedre enn Asker. Fortsetter vi dette spillet og denne innsatsen så blir det mye poeng etterhvert som vi treffer de litt svakere lagene!

Vil passe på å nevne at vi stiller "full tropp" idag! Det betyr at vi har flere gutter som spiller lite eller ingenting. Dette jevner seg ut etterhvert og vi har flere som også skal få prøve seg på jr-lag.
Nå er vi litt skuffet over mangelen på poeng idag... og så møtes vi til litt lett trening onsdag ettermiddag og starter så smått med oppladning mot fredag og ny match!

Herlig trykk idag gutter, morsomt å se på dere!!