mandag 15. august 2011

Treninger og kamper denne uken

Treningstidene og kamper er oppdatert for denne uken - se treningstider til venstre i menyen nedenfor. Men følg med på bloggen - pga været kan det være at treninger på Ullerud må flyttes til KG pga været.

Det ble 3 viktige poeng fredag, etter mye bra spill de første 20 minuttene, og de siste 15 min. Men scoringene lot vente på seg til langt ut i andre omgang. Vi scorer minst av alle lagene i serien, mens det er 5 lag som har sluppet inn flere mål enn oss. Vi har sluppet inn 0 mål i de 2 siste seriekampene - og det er viktig å være gjerrig defensivt. Men det er viktig at vi nå blir flinkere forran mål og setter flere av sjansene våre og fortsetter å være gjerrige bak.

Med to kamper denne uken kan vi legge ett godt grunnlag for en hyggelig høstsesong. Med bra uttelling denne uken kan vi få god kontakt med lagene rett over oss på tabellen. Det stiller krav til at vi viser oss frem fra vår beste side - opp ett hakk til ift fredagens prestasjon !!!

Også denne uken er vi full tropp og blir 18/ 19 spillere med på kamp. Og det er ikke juniorkamp denne uken. Uken deretter blir vi litt redusert tropp, da Joakim L Magnus, Rino og Mats er på skoletur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar