lørdag 20. august 2011

Vi er på gang:-)

Litt supplement til Lasse`s fortreffelige blogginnlegg.  Han avsluttet nemlig med å skryte av forsvarsspillet. Og akkurat det vil jeg ta tak i! Men IKKE bare de fire(fem) bakerst!!! Mot Lyn spilte nemlig ALLE en glimrende forsvarskamp de siste 50 minuttene. Vi fortsatte tendensen fra Norway Cup og utover i kampen gjorde Vegard og Ulrik jobben som glimrende førsteforsvarere på topp, og gjennom dette skapte spissene våre balanse i hele laget. Dermed kunne Magnus og Peder og de andre på midten begynne å vinne ball og kontroll sentralt i banen, samtidig som at forsvaret fikk en langt enklere oppgave og framsto tryggere og tryggere utover i kampen.

FOR vi har sagt det gang på gang!!  Dersom vi skal spille 4-4-2 så må spissene opptre på denne måten. Det gir resten av laget langt bedre forutsetninger for å prestere, samtidig som det er utrolig inspirerende for resten av spillerne å se Vegard og Ulrik jobbe "ræva av seg"  på denne måten.  Og det gir jo uttelling offensivt også. Alle tre målene ble skåret av spissene i en kamp der de var blant våre beste spillere defensivt. Sånt lukter det svidd av!!

I tillegg!! Sverre leverte en god kamp fra benken og gjorde gode og smarte bytter. Han fortjener skryt for det og fordi han fortsatt har troen på kampplanen selv om vi kommer under 0-2. Det gir trygghet:-) Og ute på banen var den omskolerte og litt yngre utgaven av familen Vågan en gigant. Dette var stopperspill av landslagsklasse fra en 15-åring.  Jeg er stum av beundring for den utvikling Mats har hatt som stopper etter å ha spilt spiss i nesten ti år. Tøff i luftduellene, fantastisk i løpsduellene og i tillegg rolig og god med ball og med glimrende oppspill. Helt suverent, og denne skryten fortjener du. Mats :-)

Og til slutt! Selv om det er jevnt og spennende, og vi ikke er fornøyd med dommeren så må vi oppføre oss!! Spesielt de foresatte! Vi kan aldri greie å gjøre noe med hvordan dommer, motstanders lagledere og spillere opptrer. Men vi må uansett oppføre oss. Det har aldri vært noe problem før, så dette var nok et unntak?? Vi minner også om at foreldrene skal stå på motsatt side av der laglederne står. Det gjør dere neste gang:-)

Takk for kampen!! Dette var god fredagsunderholdning!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar