onsdag 3. august 2011

Klare for 1/16 dels finale i Norway Cup!

Tæl, trykk, fotballvilje!! 2 x 25 min, pluss 2 x 5 minutter ekstraomganger og deretter straffekonk.... i 25 grader... og så ender det med seier i denne 1/32 dels finalen!!!
At det dessuten var mot "vårt spøkelse" Åsgårdstrand, gjorde dagen perfekt!!! Konge innsats gutter!

Tilbake til noe vi har skrevet før, cup er cup; Glem taktikk om hvilken plassering som gir letteste vei videre osv. Spill fotballkampene mot den motstander trekningen gir deg, og legg all fokus på den neste kampen!!!

Kort oppsummert, en veldig jevn fotballkamp, uten at det produseres noe særlig med sjanser, men noen er det, og vakkert nok så tok vi ledelsen i 1.omgang. Vegard setter lekkert i mål, etter assist fra Ulrik! Det var så fantastisk deilig, vi var i ledelsen!! 1-0 til DFI.
Pause
2.omgang er DFI sin, men som i 1.omgang er det lite sjanser. Åsgårdstrand er på noen små visitter i vår 16-meter, og på en av disse skjer det ubegripelige, Joakim er ute å bryter et fremspill og i en fair duell mellom angriper og keeper, så blåser dommeren straffe... den mente vi var kjempebillig, men blåst er blåst... vi skriker ikke på dommer! Joakim skal nok også nevnes spesielt idag, i en kamp hvor alle står frem, så gjør Joakim en kjempematch!!
Selvsagt utligner Åsgårdstrand og kampen ender 1-1, det er klart for ekstraomganger. I Norway Cup er det 2 x 5 minutter Golden Goal! Ingen mål scores og det hele må avgjøre på straffer...
og der er vi best!
Mats, Christian, Peder, Ulrik og Vegard gjør ingen feil, alle setter sikkert, og når Åsgårdstrand brenner sin 4..... er det klart! Vi er videre!

Så morsomt, så bra og ikke minst SÅ FORTJENT!!! Ikke bare fordi vi var "hakket vassere" idag, men fordi vi har blitt slått av Åsgårdstrand i 2 cuper tidligere.... denne gangen var det vår tur! Igjen, massiv skryt til ALLE på dagens lag, dette var en skikkelig lagseier!!!
Og en stor takk til PUBLIKUM!!! Morsomt å høre et skikkelig HEIA DRØBAK!!!

Grattis gutter.... nå venter spennende motstand! AL SHABAB LEBANON, blir vår motstander i 1/16 dels finale!
Kos dere med dagens seier, nyt og vær stolte!!! I morgen er det full fokus på neste kamp!!!