tirsdag 2. august 2011

seier og gruppevinner!

litt flåsete, men seier idag, som forventet. Tidligere resultat i gruppen tilsa at vi skulle få en relativt lett match mot Skånland i dag. 6-0 er solid, men allikevel et resultat som vitner om en litt sløv og ukonsentrert holdning til og i matchen. Vi er ikke så flinke til å holde fokus, når det liksom skal være lett.
Vi er tydelig for slappe, og lar oss dra ned i tempo. Vi har blitt enige om å gå ut å gjøre en skikkelig match, men det holder bare tidvis. Innimellom får vi ballen til å gå på en-touch, men så er vi tilbake i et for omstendelig spill!
Greit, nå er den (litt slappe) matchen unnagjort. Nå er det full skjerping foran neste match, for nå er det vinn eller forsvinn!
1-plassen i pulja, sender oss direkte til 32-dels finale og den spilles mot Åsgårdstrand (etter at de spilte uavgjort 1-1 mot Diambars i ettermiddag!) onsdag klokken 13.15 på bane 7!

Dagens mål kom som følger;
1-0 Ulrik setter sikkert, etter nydelig gjennomspill av Fredrik!
2-0 Straffe, Broch setter sikkert, assist Ulrik som ble felt!
3-0 Ulrik igjen, etter forarbeid av Benjamin!
Pause
4-0 Jørgen "stjeler" ballen fra Skånlands stopper, frekt og vakkert!
5-0 Peder banker inn etter forarbeid av Mikkel
6-0 Maaaaaagnus!!! Stjeler ballen på 20 meter og smeller den i krysset!

Vi sees ikveld gutter, før det er en lang natt med SKIKKELIG med søvn og hvile før morgendagens kamp mot Åsgårdstrand!
Nå starter alvoret, nå starter Norway-cup!

Ps både ØB, med 3 reportere (inkl film) og Amta, ved Herman vat tilstede på matchen, så vi regenr med bra og fylldig dekning i begge lokalavisene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar