mandag 1. august 2011

Fotballkamp!

Dagens oppgjør mot tyske Halstenbek-Rellingen SV, ble like tett og intenst som vi hadde fotutsett! Etter en kosekamp mot Askøy 2, så vi at også det tyske laget hadde slått Askøy grundig. Vi viste derfor at det var et bra fotball-lag vi skulle møte!
1.omgang ble en meget tett kamp, med store sjanser i begge lag. Nærmest for oss var Vegard etter et strålende forspill av Mats og Ulrik, men dessverre utenfor.
Vi går til pause med 0-0
2.omgang fortsetter på samme måte, og spillet blir etterhvert hardere. Vi har sett det før, og ser det igjen. Tyske lag har en tendens til å bli harde og til tider ufine i spillet sitt. Språkbruken er også ufin (heldigvis forstår vi ikke så mye, men ryktene ville ha det til veldig ufin språkbruk både mot motstandere og egne lagkompiser.... dem om det!
Etter ca 15 min av 2.omgang tar vi ledelsen, vakker fremspilt av Peder, lobber Vegard elegant over en møtende tysk keeper. 1-0 til DFI og det var ikke noe galt med det!!
Resultatet holder seg ut matchen og vi vinner fortjent 1-0!

Morsomt å spille med en dommertrio (god sådan), det tar bort mange tvilsomme avgjørelser og sørger for større rettferdighet!

Da er vi garantert A-sluttspill, nå er det morgendagen som avgjør om vi vinner eller blir nr.2 i puljen!

Bra gjennomført kamp gutter! Kjennes bra og vinne en tett tøff kamp mot fysisk motstand. Vi er på god kurs for høsten! Som jeg sa i går, kos dere med resultatet HELE DAGEN, i morgen konsentrerer vi oss om neste kamp!!!