fredag 19. august 2011

Dramatisk på Ullerud!

Lyn på besøk i Drøbak. Lyn er et lag vi har hatt mange jevne kamper mot opp gjennom årene, men vi husker nok best åpningsmatchen i årets Interkrets-serie, hvor vi ble sendt hjem fra Kringsjå med et 7-0 tap. Starten på årets interkrets var brutal.
Idag var det klart for å vise at vi er et bedre fotball-lag enn resultatet tilsa i april!!
Vi spiller på Ullerud, og selv om banen er i utrolig bra stand om dagen, så har det regnet litt mye, og banen tvinger nok både DFI og Lyn til å spille litt anderledes enn normalt. Hurtig spill på bakkenivå er vanskelig pga av vann, så ballen må litt mer opp i luften!

Lyn kommer best igang, og allerede etter 8 minutter setter de sitt første mål,  0-1 kommer etter en dødball-situasjon som aldri blir helt klarert og ender til slutt opp bak Espen i DFI-målet!
Etter 20 minutter setter Lyn sin andre og går opp i 0-2, på dette tidspunktet kjører Lyn oss skikkelig og har et skikkelig grep på kampen, i denne perioden har vi litt flaks og kombinert med skikkelig vilje så får vi til og med en redusering litt imot spillets gang. 1-2 kommer etter en praktfull langpassning fra Mats, som Vegard ekspederer elegant over LYN-keeperen i mål.
Lyn fortsetter å kjøre kampen, med flere store sjanser bl.a så redder Mats på strek, og vi er heldige som går til pause med 1-2.

I pausen løfter vi trua... 1-2 er selvsagt fortsatt match, og gutta går på banen for å ta igjen Lyn!

Vi får noe bedre tak i kampen i 2.omgang, innsatsen er stor og det betaler seg relativt raskt. En passning fra Tora, til Ulrik som banker inn fra 16... og dermed 2-2!
Mål preger fotballkamper, og nå får vi ytterligere energi, ikke lenge etter er det et innlegg fra Joakim E. som går via Vegards hode og i beina på Ulrik! Han lar seg ikke be 2 ganger, og smeller inn sitt andre for dagen! Vi har snudd 0-2 til 3-2.... dette er formidabelt gutter! Veldig, veldig bra....
Så får vi 15 minutter med et utrolig Lyn-press... Men også i denne perioden, er vi veldige nære på noen kontringer, spesielt vil jeg nevne Joakim E og hans utrolige langskudd som smeller i tverrliggeren..... der SÅ jeg (og flere med meg..) 4-2.... men den gikk dessverre ut!

Vi har jo seieren i lomma, så litt naturlig at vi etterhvert legger oss bakpå....
Når dommeren forteller at vi har spilt i 39 minutter, begynner vi å tro på seier... men Lyn fortsetter å sende opp baller i vår 16 meter...
5 minutter etter (de 39) altså drøye 4 minutter på overtid (hvorfor så mye??) så skjer det som ofte skjer... Lyn utligner og dommeren blåser av kampen... Det som kanskje var værst var at det i flg gutta, dessuten var offside..., men det ender 3-3... som sagt sånn passe dramatisk på Ullerud

En UTROLIG skuffet DFI gjeng må konstatere at seieren ryker, langt, langt på overtid.
Akkurat da, var vi nok ikke så morsomme å snakke til, hverken for dommer eller motstander, men det må være lov. Jeg håper vi takket pent for kampen

Sånn i ettertid (når jeg har telt både til 10 og 20 :-))... Så må jeg få si følgende:

Gutter, dere spilte en utrolig fotball-kamp!! Selv om det var litt ugreit underlag og det ble litt annen fotball enn normalt, så var det vilje og tæl!! Spesilet 2.omgang var strålende!
Lyn, ranet oss for noen poeng idag. Med det mener jeg måten det skjedde på i 44 spilleminutt... når det er sagt så kan vi vel i ettertid si at det var et rettferdig resultat (kampen i helhet)

Lyn, takk for kampen! Vi ble nok i overkant skuffet når seieren røk, det tror jeg dere har forståelse for :-) Vi gleder oss til neste kamp

Jeg har forsatt klokketro på at vi i DFI får en morsom høst, nå har vi spilt 3 (KFUM/Asker/Lyn) og levert til KLART godkjent (spesielt mot Asker og Lyn).
Vi gleder oss til tirsdag!

Sov godt gutter, tenk på innsatsen, kampviljen og kos dere med den, resultatene kommer!!

Dagens poeng... Mål, Vegard og 2 ganger Ulrik. Assist,  Mats, Vegard, Joakim E og Tora.
Skulle gjerne delt ut litt flere poeng til gode forsvarsprestasjoner.... men det får bli senere-

Passer på å gratulerere A-laget som vinner på en litt dårlig dag, og der fikk vistnok Rino en assist!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar